Mijn favorieten

Verkoop, stap voor stap.

 

Een woning verkopen

Een woning verkopen is voor de meeste mensen een hele stap. Er zijn veel zaken die goed geregeld moeten worden en er komt vaak meer bij kijken dan gedacht. Wij nemen u dit graag uit handen, denken met u mee en zorgen er voor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd waardoor u de beste prijs krijgt onder de gunstigste voorwaarden.

 

Verkoopprocedure

1. Vraagprijs bepalen

Een goede prijs voor uw woning is belangrijk. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt onze makelaar bij u thuis om de woning te beoordelen en samen met u de juiste prijs te bepalen.

 

2. Verkoopstrategie

De verkoopstrategie hangt voor een groot deel samen met uw verdere plannen. Heeft u bijvoorbeeld al een woning gekocht of heeft u de tijd? Daarnaast kijken we goed hoe de markt op het moment is en bepreken we onder andere presentatie en publiciteit van de woning. Al deze aspecten bepalen de beste verkoopstrategie om die ene koper te bereiken.

 

3. De woning verkoop klaar maken

Een woning die er netjes, schoon en ruimtelijk uitziet verkoopt gemakkelijker. En dat geldt voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Onze makelaar zal samen met u de mogelijkheden bespreken voor een optimale presentatie van uw woning.

 

4. De presentatie van de woning

Uw woning wordt onder de aandacht gebracht door middel van;

  • aanmelding in de database van de Nederlandse Vereniging van Makelaars
  • plaatsing van een uitgebreide presentatie op Funda.nl en de eigen website
  • presentatie van de woning in het etalage van ons kantoor
  • plaatsen van een te koop bord.
  • vermelding en berichtgeving via Google+, Facebook en Twitter

 

5. De bezichtiging

Ons kantoor coördineert en begeleidt de bezichtigingen en houdt u op de hoogte. Zelf hoeft u niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn.

 

6. De onderhandelingen

Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op onze makelaars. Door hun ervaring weten zij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen.

 

7. De ondertekening van de koopakte

Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, stellen wij de koopovereenkomst op. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd.

 

8. Naar de notaris

De getekende koopovereenkomst en alle bijbehorende stukken gaan naar de notaris. Op de dag van de levering gaat u met onze makelaar naar de notaris voor de eigendomsoverdracht.

 

9. Resultaat

Wij zullen u van begin tot eind begeleiden bij de verkoop van uw woning en er alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

 

Voor informatie belt u 023 - 55 17 007 of mail